Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Kylpyhuone ja sauna aihealue Seuraava
pvm: 25.6.2013 16:22

Kysymys: peltikylppärin seinän reiät

Kylpyhuone ja sauna

Kiitos edellisestä vastauksesta. Lattian vesieristeen seinälle nostoon löytyykin Kiilto Oy:ltä mitat. Seinästä on tarkoitus poistaa suihkun alueelta ainakin lämpöpatteri sekä mielellään myös rättipatteri. Nyt näyttääkin siltä, ettei eristeiden valmistajilla ole tämäntapaisten reikien peittämiseen ohjetta muuhun kuin kittauksen/kankaan/yms:n peittäminen kaakeleilla. Onko todella niin, ettei vaihtoehtoista pintamateriaalia löydy näihin reikäkohtiin? Miten olisi lasikuitutapetti? Löytyykö jostain mustaa valkoisella, kun eristevalmistajat eivät ota vastuuta?

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Mielestäni reikien päälle voi tehdä vesieristyksen Luja-menetelmällä. Toinen vaihtoehto on täyttää reikien kohta uretaanivaahdolla ja tehdä päälle normaali vesieristyssively. Mitään erityistä ohjetta tähän paikkausmenetelmään ei löydy.

Arvostele vastaus kysymykseen "Kylpyhuone ja sauna / peltikylppärin seinän reiät":

Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Suodatinkankaan sadevedenläpäisy
Olen laittanut pihalle mullan ja kuorikatteen väliin harmaata, maanrakennustöistä ylijäänyttä suodatinkangasta, johon olen istutettujen kasv...
Ryvässipulin kasvatus
Miksi ryvässipuli ei ole ruvennut kasvamaan; ei siis ole tehnyt lainkaan juuria ja olleet jo kuukauden maassa. Ainoastaan yksi on kasvattanut jo varsiakin. Onko vika...