Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Kylpyhuone ja sauna aihealue Seuraava
pvm: 16.10.2011 9:54

Kysymys: Lavuaarin siirto

Kylpyhuone ja sauna

Eli pitäisi kylpyhuoneessa siirtää lavuaaria noin 10cm sivuttais suunnassa.Ainut ongelma vaan kun ei tiedä riittääkö seinän rakenteessa oleva kiinnitys lankku niin pitkälle.
Toisen kiinnikkeen varmaan saa sattumaan lankulle mutta jos toinen menee pituus suunnassa ohi sen lankun, niin millä varmistaa lavuaarin kiinni pysyvyys seinässä??

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Ilmeisesti alla on kipsilevy. Voit tietenkin kokeilla, onko kiinnityskohdassa lankku alla. Tee seinään pieni reikä poralla. Siitä huomaat, mitä alla on. Jos alla on pelkkää tyhjää, voit kiinnitykseen käyttää kipsilevylle tarkoitettuja parempia kiinnikkeitä. Jos epäilet kiinnitystä, tee lisävahvistus levyn päälle. Voit kiinnityskohtaan tehdä esimerkiksi 12 mm vanerista leveämmän kiinnityskohdan. Sen saa hyvin kiinni kipsilevyn päälle alla olevaan lankun jatkeeksi. Lavuaari tulee tuon verran ulos seinästä. Jos alla on pitävä vesieristys, ei synny mitään ongelmaa. Tarkasta vesieristys, ja toteuta tilanne harkiten.

Arvostele vastaus kysymykseen "Kylpyhuone ja sauna / Lavuaarin siirto":

Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

kivikkoryhmä kannon päälle
tontiltamme kaadettiin iso koivu ajattelimme jos vois antaa kannon olla kivien alla ja se saisi rauhassa lahota ei haluttais ottaa kantojyrsintä lahottaminen kemikaa...
Mikä Espanjassa kasvava puu
Minua kiinnostaisi tietää, mitä puita kotikadullamme kasvaa, mutta valitettavasti en saa kuvia siirrettyä tänne... Onkohan sivustoillanne jokin t...
kevätatsalea
Minulla oli kaksi kevätatsaleaa josta toinen kuoli jäljelläoleva on elämän ja kuoleman rajalla korkeutta sillä on 40...