Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Kylpyhuone ja sauna aihealue Seuraava
pvm: 27.8.2013 17:54

Kysymys: Lattialämmitys työvaiheet

Kylpyhuone ja sauna

Rivitalon kylppäri,1979 valm.talossa,muovimatto lattiassa laatat seinillä.mitattu kosteutta,joten remontti ajankohtainen purkutöiden jälkeen meneekö se niin,että lattiasta jyrsitään liima,sen jälkeen tasoitusvalu,vai voiko lattialämmitysmaton laittaa ilman tasoitusvalua.?Ja sitten tehdäänkä lattiakaivon ja lattianvalu samaan aikaan?Kauanko kaivonvaluun kuluu aikaa?
Kysymyksiä: 5 kpl

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Vanha liima on poistettava. Betonin päälle asennetaan praimeri. lattialämmitysmatto kiinnitetään sen päälle ja sitten lattialämmitykseen tarkoitettu tasoite. Jos lattiakaivo on uusittu, se pitää kiinnittää rakenteeseen ennakkoon esimerkiksi valubetonilla. Kaivon kiinnitysvalun kuivuminen kestää kaksi viikkoa.

Arvostele vastaus kysymykseen "Kylpyhuone ja sauna / Lattialämmitys työvaiheet":

Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: