Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Kylpyhuone ja sauna aihealue Seuraava
pvm: 21.2.2005 9:7

Kysymys: Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuone ja sauna

Keväällä on aikomus uusia kylpyhuoneen lattia-/seinälaattoja ja saunan lattialaattoja. Seinät on kipsilevystä ja lattia betonia. Edellisen omistajan mukaan silloisessa(v. -98) remontissa lattioihin ja seiniin laitettiin jonkinlainen vesieristys, tarkemmin hän ei osannut sanoa. Ostaessani taloa siihen tehtiin kuntotarkastus missä todettiin että "muutama laatta huonosti kiinni(lattiassa)...huoneeseen pitää saada lämmitys", pintakosteudessa ei ollut mitään mainittavaa. Lämmityspuoli on hoidettu. Aloin vain miettimään että mikä vastuu on edellisellä omistajalla jos jostain syystä seinistä/lattioista löytyy esim. kosteusvaurioita/vast.?En epäile edellistä omistajaa millään tavalla, mutta heräsi vain epäilys ja haluaisin selvittää asian ennen kuin ryhdytään remontoimaan. Talokaupoista on kulunut n. 1.5 vuotta.
Kysymyksiä: 16 kpl

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Piiloviat ovat melko usein, lähes aina, myyjän vastuulla. Voit ennen korjausta teettää vielä kuntokartoituksen tiloissa. Näin varmistuu, että ostohetken tilanne on säilynyt ennallaan. Jos kuitenkin korjauksen yhteydessä löytyy jotain yllättävää, ne ovat edelleenkin piilovikoja.

Arvostele vastaus kysymykseen "Kylpyhuone ja sauna / Kylpyhuoneremontti":

Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: