Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Kylpyhuone ja sauna aihealue Seuraava
pvm: 27.7.2011 7:54

Kysymys: kustannus...?

Kylpyhuone ja sauna

Anteeksi,

mutta kun en yhtään tiedä mitä minkäkin työn kuuluisi maksaa että olisi suhteellisesti oikein hinnoiteltu, niin mitäpä noin niinkuin suunnilleen maksaisi yhteensä 20 m2 ( lattia n.5m2 +15m2 seinät) laatoittaminen kaakelilujan päälle. Kyseessä siis vain laatoitus.

terv. jäsen öö....


Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Vesieristys on valmis. Teetät pelkän laatoituksen. Pohjat ovat niin valmiit, että laatoittaja voi tehdä työn samalla kertaa. Saumauksen teet itse. Pinnat ovat pienet, ja ilmeisesti tilassa on joku ikkuna, jonka reunat myös laatoitetaan. Laatoittaja saattaa pyytää tuntihinnan. Tällöin kannattaa kysyä maksimi tuntimäärä. Laatan koko vaikuttaa hintaan. Normaalilla 10x10 laatalla laatoitukseen kuluu aikaa 45 minuuttia neliölle. Riippuen siitä, oletko itse työnantajana vai onko kyseessä urakoitsija, tuntihinta on työnantajamaksuineen 28 - 38 euroa paikkakunnasta riippuen. Jos työ on korjausta, siitä saa kotitalousvähennyksen.

Arvostele vastaus kysymykseen "Kylpyhuone ja sauna / kustannus...?":

Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Puiden suojaaminen ja istutus rakennustontilla
Hei,rakennamme omakotitaloa ja haluaisimme rehevän tontin jossa puut ja pensaat tarjoavat paitsi kaunista ulkonäköä myös näkösuojaa naa...