Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Kylpyhuone ja sauna aihealue Seuraava
pvm: 29.3.2012 19:53

Kysymys: Kodinhoitohuoneen remppa

Kylpyhuone ja sauna

Kodinhoitohuoneen kaikki seinät on tiiltä, tarkoitus olisi laatoittaa. Ajattelin, että laittaisin ulkoseiniin sisäpintoihin tiilen päälle jonkun lisäeristyslevyn, koska kodinhoitohuoneen ulkoseinät on hiukan kylmät talviaikaan. Sitten levyn päälle laatoitus. Onko tämä mahdollista ja mitä levyä voin käyttää ja millä ja kiinnitän sen seinään? Ja jos näin toimin, mitä muuta tulee huomioda?

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Pitää varmistaa, että ulkoseinässä mahdollisesti oleva höyrysulku saadaan rei'itettyä. Sen jälkeen tiiliseinän päälle voidaan asentaa SPU:n Wilhelmiina-levy. Kiinnityksestä on kotisivuillamme ohje. Huoneen lattiaan on hyvä laittaa selostamasi vesieristys, kun pesuhuoneen lattia on ylempänä. Tällä saa varmuuden siitä, että pesuhuoneen lattiakaivon mahdollinen tulva ei kastele kodinhoitohuoneen lattiarakenteita.

Arvostele vastaus kysymykseen "Kylpyhuone ja sauna / Kodinhoitohuoneen remppa":
Jäsenen Onnetonräpeltäjä antama (29.3.2012 19:57) kommentti

Lisäkommentti: tilassa ei ole, eikä tule lattiakaivoa, ja lattiaan ja seinälle 10cm meinasin nostaa vesieristyksen.Pesuhuoneen lattia on lattiarempan jälkeen 15mm alempana oven kohdalla kuin viereinen pesuhuone, joka on kyllä kauttaaltaan vesieristetty mutta pesuhuoneen ovelta kaataa lattia pesuhuoneen lattiakaivoon. Haittaako tuo korko-ero mitä?


Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: