Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Kylpyhuone ja sauna aihealue Seuraava
pvm: 6.7.2011 18:10

Kysymys: kaakeloiminen

Kylpyhuone ja sauna

20v pesuhuone vaatisi uudet pinnat.Kuinka ne nykyisin täytyy osakeyhtiössä hoitaa?Voiko uudet kaakelit laittaa vanhojen päälle,yhdessä on halkeama ja saumaukset heikonlaiset.Sama koskee saunan paneleita.Tilassa on lattia lämmitys mutta jostain syystä kylmänä pysyvä patterikin voiko sen huoletta poistaa

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Emme koskaan suosittele laattojen asentamista vanhojen päälle. Kun alta irtoaa yksi laatta, se irrottaa neljä laattaa uudesta laatoituksesta. Poista vanhat laatat, korjaa vesieristys, ja tee uusi laatoitus. Paneeleissa on sama tilanne. Kun vanhat paneelit poistetaan, näkee, mitä alla on, ja pääsee korjaamaan. Patterin voi varmaan poistaa, jos lattiassa on riittävästi tehoa.

Arvostele vastaus kysymykseen "Kylpyhuone ja sauna / kaakeloiminen":
Jäsenen quad33 antama (7.7.2011 10:29) kommentti

Kysymyksessä on taloyhtiö, vastaus on siltä osin puutteellinen. Olihan kysymys aika laaja, mutta noin summittainen vastaus ilman mitään linkkia selkeisiin korjausohjeisiin on edesvastuutonta, kun kysymyksistä voi päätellä, ettei kaikki kosteantilan korjaukseen liittyvät asiat ole aivan tuttua puuhaa.

Kysyjän kannattaa heti ottaa yhteyttä taloyhtiön hallitukseen ja sopia heidän kanssaan korjauksen perussäännöt ja alustava suunnitelma. Mahdollisesti voi olla hyvä ottaa asiantuntija mukaan korjaussuunnitelman tekoon.


Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: