Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Kylpyhuone ja sauna aihealue Seuraava
pvm: 7.1.2015 23:28

Kysymys: Kaakelin vanhojen putkiläpivientien paikkaus

Kylpyhuone ja sauna

Miten paikata seinäkaakeleihin tarpeettomaksi jääneet putkiläpiviennit vesitiiviiksi? Reiät syntyivät sekä käyttövesiputkiston uusimisen että WC-kulhon ja pesualtaan paikanvaihdon seurauksena. Kaakelin taustalevynä on luultavasti kipsilevy. Teetimme pesuhuoneremontin vuonna 2008 "avaimet käteen" urakkana joten ei nyt ole isoja haluja teettää uutta.

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Mikäli tarpeettomaksi jääneet reiät eivät ole suoraan roiskevedelle alttiina voit massata reiät esim saniteetti silikonilla ja pintaan voit asentaa materiaalia jonka voit itse hyväksyä katseltaviksesi.
Mikäli reiät ovat suihkutilassa, vaihtoehdot ovat mielestäni kahdessa eli täydellinen eristyksineen tai suihkukaapin hankinta ja asentaminen.

Narsissi / Narcissus
Arvostele vastaus kysymykseen "Kylpyhuone ja sauna / Kaakelin vanhojen putkiläpivientien paikkaus":
Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: