Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Kylpyhuone ja sauna aihealue Seuraava
pvm: 8.6.2014 14:20

Kysymys: anselmi levyn

Kylpyhuone ja sauna

millaisilla ruuveilla anselmi levy  kiinnitetään? kannan täytyy upota mutta ei liikaa (kipsi lohkeaa) onko 65mm pitkiä trumpettikantoja myynnissä
Jäsenen Chilina antama (9.6.2014 14:13) kommentti

Oletan että tulee puurunkoon ja että kyseessä on 40mm Anselmi. Tällöin käy parhaiten kipsilevyruuvi jonka halkaisija on 4-5mm ja pituus 60-70mm. Yleisruuvillakin pärjää, mutta kipsilevyruuvi on harvakierteisempi ja hellävaraisempi kipsille jos pelkää sitä halkeamista. Ei saa mainostaa, mutta kysyppä vaikka Aarne Kärpäseltä.
Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Paikallisesta rautakaupasta tai ruuviliikkeestä löydät tarvitsemasi ruuvit. Kipsilevyruuvi on sopiva tai samantyyppinen ruuvi, pitää vain varoa rikkomasta kartonkipintaa eli ei kiertää ruuvia siitä läpi.
PN

Narsissi / Narcissus
Arvostele vastaus kysymykseen "Kylpyhuone ja sauna / anselmi levyn ":
Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: