Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Keittiö ja kalusteet aihealue Seuraava
pvm: 20.3.2016 9:5

Kysymys: Keittiön välitila

Keittiö ja kalusteet

Hei. Mökillämme tehdään keittiöremppaa ja välitilaa mietitään. Nyt siinä on laatat,ja vaihtoehtoina on mietitty ,että laatat jollain tasoitettaisiin ja maali päälle.Mikä tasoite ja mikä maali siihen soveltuisi?  Toisena vaihtoehtona,että puretaan laatat pois ja laitetaan välitilalaminaatti. Kestääkö välitilalaminaatti hyvin kosteutta ja tarviiko alle laittaa vesi eristys? Vai mikä olisi järkevin vaihtoehto?
Kysymyksiä: 168 kpl

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Välitila laminaatti on hyvä vaihtoehto uudelleen pinnoittamiseen, helppo ja turvallinen tapa. Mikäli nykyinen laatoitus on hyvin kiinni ja esimerkiksi saumat tyydyttävässä kunnossa en lähtisi pintaa tasoittamaan vaan maalaisin suoraan laatan päälle valmiin pinnan. Esimerkiksi Ronseal kaakeli maali soveltuu tarkoitukseen.
http://ronseal.fi/
 

Narsissi / Narcissus
Arvostele vastaus kysymykseen "Keittiö ja kalusteet / Keittiön välitila":
Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Huonekasveille keinovaloa?
Heippa teille! Miten saisin valoa kerrostalon huoneistoon. Ikkunnoita on vain aamuaurinkoon ja iltaaurinkoon päin. Eli illalla paistaa aurinko vain kahden jälke...