Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Keittiö ja kalusteet aihealue Seuraava
pvm: 23.2.2014 11:31

Kysymys: Jääkaapin takaosa & peittäminen

Keittiö ja kalusteet

Hei,

Jääkaappini on integroitu keittiökaappiin, joka on osittain auki taakse (Ikean Metod, katso http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/S49920714/#/S69924787). Keittiökaapin takaosa sijaitsee eteisen vaatekomerossa (keittiön seinä on siis avattu komeroon päin) ja jääkaapin ja keittiökaapin takaseinän väliin jää noin 4 cm tyhjää tilaa. Kaapin ylä- ja alaosissa löytyy tuuletusaukot jääkaapille ja ilma pääsee vaihtumaan kaapin ylä- ja alaosan kautta.

Haluaisin peittää keittiökaapin takaosan levyllä, jotta komeron oven avattaessa jääkaapin takaosa ei näkyisi. Mahtaakohan olla ok peittää kaapin takaosa kokonaan levyllä? Tai löytyykö joku isompi "ritilälevy", joka peittäisi jääkaapin takaosan mutta päästäisi ilmaa kaappiin? Tai onko muita ideoita?


Tämä kysymys ei ole vielä saanut virallista vastausta.


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: