Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Kattotarvikkeet aihealue Seuraava
pvm: 23.5.2017 10:45

Kysymys: Tasakattoisen talon huopakatteen päällystäminen

Kattotarvikkeet

Rakentaja.fi:ssä on jatkuvasti esillä kaikenlaisia kattokorjaajia mutta niistä jokainen liittyy aumakattoon tavalla tai toisella. Etsin luotettavaa firmaa joka voisi uusia tasakattoisen talon huopakatteen modernilla tavalla - eli päällystämällä sopivalla materiaalilla jolloin katosta muodostuu yksi yhtenäinen ja saumaton astia. Mistä tällaisen löytää? Onko tällainen katon korjaaminen miten kallista verrattuna perinteiseen tapaan? Onko kestävyydestä kokemusta? Katto viimeksi rempattu 1997 ja kuitenkin vielä tiivis.

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Eräs tietämäni katemateriaali vuosikymmenten takaa on Protan, materiaali on hyvä, koska se on vieläkin markkinoilla. Klikkaa sana hakuun, niin saat yhteystiedot, tekijät ja hinnat selville.

Narsissi / Narcissus
Arvostele vastaus kysymykseen "Kattotarvikkeet / Tasakattoisen talon huopakatteen päällystäminen":
Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi
Jäsenen ch104030AA antama (23.5.2017 22:59) kommentti

Protan on suurten kiinteistöjen (lue kallis) päällystysmateriaali jota EI suihkuteta paikoilleen, vaan saumataan vähän samaan tapaan kuin huopakatteet (lämmöllä, ei bitumilla). Haen nimeomaan vanhan katon päälle ruiskutettavaa päällystystä niin että kokonaisuus muodostaa saumattoman yhtenäisen pinnan. Sellaisia on ja luulisi että Rakentaja.fi näistä jotakin tietäisi?Jäsenen PN antama (24.5.2017 8:9) kommentti

Ruiskulevitteinen RUBBER on vesiohenteinen paksukalvotyyppinen 100% akrylaattipinnoite, joka muodostaa elastisen likaa ja kasvustoa hylkivän vedenpitävän pinnoitteen. Elastisuus säilyy vielä noin - 20 C asteessa. Katso http://www.pintamestarit.fi
Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: