Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Kattotarvikkeet aihealue Seuraava
pvm: 15.10.2013 12:30

Kysymys: Lumiesteet

Kattotarvikkeet

Tervehdys,

Meillä on 1998 rakennettu omakotitalo, jonka ostimme viime syksynä. Lumiesteet ovat pienen saneerauksen tarpeessa, mutta en ole mistään onnistunut löytämään tietoa, kuka ko. lumiesteet on valmistanut. Netistä googlaamalla olen hakenut, lisäksi kysynyt rautakaupoista sekä parilta alan urakoitsijalta ja vielä lisäksi yhdeltä tuntemaltani rakennusalan asiantuntijana erilaisissa hankkeissa toimivalta. Useampi on kertonut ko. lumiesteitä nähneensä, mutta kukaan ei ole osannut kertoa valmistajaa. En viitsisi kokonaan uusia lumiesteitä ostaa, kun saneeraustarve olisi ainoastaan puolen tusinaa kiinnikettä.

Minulla on kuvat lumiesteistä, mutta en löytänyt tästä mahdollisuutta kuvia tähän viestiin liittää, Olisiko teillä mahdollisuutta minua asiassa auttaa ja jos on, mihin osoitteeseen voisin lumiesteiden kuvat lähettää?

Terveisin,

Jukka Vahtera
Jäsenen ruosu antama (15.10.2013 15:24) kommentti

Onko niin monimutkaiset nuo kiinnikkeet, ettei pysty paikallinen seppä mallin mukaan uusia tekemään? Helpommallahan siinä pääsee, kun että koko maailman nurin kääntää...! Voivat olla jo pois myynnistäkin...!
Kommentoi:*
Virallinen Vastaus

Kysymyksiin voi liittää suoraan kuvia. Vastaaminen on hankalaa ilman kuvaa. Kannattaa kysyä talon rakentajalta, muistaako hän hankintapaikkaa tai valmistajaa. Jos paikkakunnalla on joku kattoturvatuotteiden asentaja, hän voi tietää valmistaja tai osaa neuvoa korjaustavan.Arvostele vastaus kysymykseen "Kattotarvikkeet / Lumiesteet":

Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: