Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Julkisivut aihealue Seuraava
pvm: 22.9.2022 12:2

Kysymys: Tiiliseinän ja ovipielen rako

Julkisivut

Kahi Rustiikka tiiliseinän ja parvekkeen ovipielen laudoituksen väliin on jäänyt rakoa tiilen pyöreä muodon takia. Epäilyttää, että hiirillä on tästä helppo pääsy rakennukseen. Millä olisi järkevintä peittää nämä raot? Kiitos!


Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Jos oveen on kiinnitetty jonkinlainen ,joka ei näytä hyvältä, ota se pois. Jos oikein ymmärrän, niin pitemmällä ovesta tiilien takapuoli on suora ja sileä.  Tee tähän väliin sopiv lista laudasta.  Kuvittele lista paikoilleen, koska ei ole paikkaa mihin sen voisi kiinnittää.  Tee toinen lista , minkä voit hyvin kiinnittää päältä läpi oven karmiin. Tee listoista kulmalista, jonka sisäkulma jää näkyviin ja minkä voi kiinnittää oven karmiin, kuten olisit voinut kiinnittää jälkimmäisenkin listan.  Oven karmista ylöspäin toinen lista muodosttuu seinä verhouslaudoista.

Narsissi / Narcissus
Arvostele vastaus kysymykseen "Julkisivut / Tiiliseinän ja ovipielen rako":
Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: