Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Ilmanvaihto, täysin koneellinen aihealue Seuraava
pvm: 4.7.2013 13:22

Kysymys: Kotimaster laitteen vaihto sopivaan uuteen vastaavaan

Ilmanvaihto, täysin koneellinen

Meillä on 1983 valmistunut omakotitalo, jossa on koneellinen ilmanvaihto Kotimaster -koneella. Kotimasterissa on myös samassa liesituuletin. Mikä olisi tämän päivän vastaava kone, minkä voi asentaa Kotimasterin tilalle ilman kanaviston muutostöitä? Ilmeisesti liesituuletin on nykyisin oma erillinen yksikkönsä?
Kysymyksiä: 8 kpl

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Täysin vastaavaa laitteistoa ei löydy. Kannattaa hakea esille vanhat ilmanvaihtokuvat ja mennä niiden kanssa ilmanvaihtosuunnittelijan puheille. Liesituuletin kannattaa laittaa omalla putkellaan katolle ja esimerkiksi Valloxin valikoimista löytyy sopiva lämmöntalteenottolaitos.

Arvostele vastaus kysymykseen "Ilmanvaihto, täysin koneellinen / Kotimaster laitteen vaihto sopivaan uuteen vastaavaan":

Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: