Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Ikkunat ja ovet aihealue Seuraava
pvm: 7.8.2019 20:5

Kysymys: ikkunapeltien asennus

Ikkunat ja ovet

Hei..mökillämme ikkunapellit asennettu ilmeisesti ns.väärällä tavalla,kun ylösnostot eivät ole smyygien alla. Kannattaako pellin ylösnoston päälle laittaa esim lista/lauta ylös asti jolloin pelti olisi oikeaoppisesti ?

Kysymyksiä: 168 kpl
Jäsenen pe183844KU antama (4.12.2019 21:48) kommentti

En ymmärtänyt kysymyksestä ja vastauksesta mitään!

Jäsenen punainenpilvi antama (6.12.2019 18:19) kommentti

Minulla on vesipellit samalla lailla kuin kysyjällä. Talo on yksikerroksinen ja varustettu kunnon räystäillä. 34 vuoden aikana ei ole tullut mitään ongelmia, mitä olisi voinut tulla?


Kommentoi:*
Virallinen Vastaus

Ikkunapelti

Itse laitoin valmiiksi pohjamaalatun vanerin smyykilaudaksi, jottei kasvanut liian paljon ja silloin toimi peltikin " oikeaoppisesti".
Voisit kokeilla.
Ps. Pellin ison kiinnitysruuvin joudut poistamaan smyykilaudan alta ja lyömään pellin kiinni vaikka parilla pienellä galvanoidulla naulalla.
Kyllä siitä sitten hyvä tulee.

Narsissi / Narcissus
Arvostele vastaus kysymykseen "Ikkunat ja ovet / ikkunapeltien asennus":
Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: