Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Huvilat ja mökit aihealue Seuraava
pvm: 26.12.2018 10:49

Kysymys: sisäkatto hileessä

Huvilat ja mökit

Hei.. kävin joulun aikoihin mökillämme ja tuli käytyä talvikylmässä aitassa. Aitassa on paneloinnit katossa ja seinissä (puulattia). Aitan sisäkatossa oli jäähilettä. Voiko tuosta aiheutua jotain haittaa?( jäähileen sulettua) vai pitäisikö tuolle jotain tehdä. Lämmitystä ei varmaankaan kannata edes miettiä,kun tilalla ei ole talvikäyttöä. Ilmanvaihto seinässä auki..
Kysymyksiä: 168 kpl

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus

Kulunut syksy on ollut ilman kosteuden osalta varsin rasittava ja kun lämpötilat vaihtelevat nollan molemmin puolin, aiheuttaa se sisätiloihin helposi kosteuden tiivistymistä rakenteisiin, nykyinen ilmanvaihto ei ole pystynyt kuivaamaan tiloja ilman vaihteluiden välissä jolloin kosteus on päässyt tiivistymään. Uskoisin kyseisen kosteuden poistuvan aiheuttamatta enempää haittaa kunhan tuuletus toimii kohtuullisesti.

Narsissi / Narcissus
Arvostele vastaus kysymykseen "Huvilat ja mökit / sisäkatto hileessä":
Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: