Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Huonekasvit aihealue Seuraava
pvm: 25.2.2014 18:11

Kysymys: riippupelargonian juurruttaminen

Huonekasvit

Voiko riippupelargonian latvoja juurruttaa? Vesilasissa vai suoraan multaan panemalla? Puutarhamyymälästä ostetusta amppelipelargoniasta on säilynyt vihreänä latvat.

Lehdet ovat kiiltävät ja vaha?pintaiset.

Kysymyksiä: 5 kpl

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus

Voit mainiosti lisätä riippapelargoniaasi latvapistokkaista! Leikkaa versot lehtihangan yläpuolelta (ettei emokasviin jää tappeja) ja lyhennä sitten pistokasta edelliseen lehtihankaan asti (siitä kasvavat juuret), poista alin lehtipari ja pistä multaan; useampi pistokas samaan ruukkuun. Tiivistä varovasti, kastele ja laita pussi päälle ja astia valoisaan paikkaan. Pelargoniaa on helppo lisätä.

Puutarha.netin Keskustelupalstalla on hyviä kuviakin aiheesta...Arvostele vastaus kysymykseen "Huonekasvit / riippupelargonian juurruttaminen":

Kommentoi:*


Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: