Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Huonekasvit aihealue Seuraava
pvm: 27.5.2016 14:42

Kysymys: Miten toimia kaktusten tekokukkien kanssa?

Huonekasvit

Siskolta tuli minikaktus, jossa on ilmeisesti kuivakukkia, jotka ovat ymmärtääkseni sama asia kuin tekokukat... Kysymykseni kuitenkin olisi, että miten tämmöisten kukkien kanssa pitäisi menetellä? Kiskoa irti vai miten?

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Kaktuksiin on tosiaan aina välillä ihan liimattu kuivakukkia koristeeksi. Kenties olisi parempi jättää ne vain paikoilleen. Ne eivät häiritse itse kaktusta tai sen kasvamista mitenkään, mutta niiden poistaminen saattaisi vahingoittaa kasvin pintaa.

Kiinnostavatko kaktukset?

Narsissi / Narcissus
Arvostele vastaus kysymykseen "Huonekasvit / Miten toimia kaktusten tekokukkien kanssa?":
Puutarha.net Vastaajat

Kommentoi:*


Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Lehtikaktuksilla ei ole lehtiä!
Pyydän ystävällisesti korjaamaan joulu- ja muissa lehtikaktusartikkeleissa toistuvat virheelliset väittämät lehdistä. Lehtikaktuksilla...
Viiniköynnös?
Kuinka saan viiniköynnöksen haarottumaan parhaiten?? Kun olisi tavoitteena sen kanssa saada se valtaamaan sille varattu alueensa tämän...