Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Huonekasvit aihealue Seuraava
pvm: 28.2.2017 15:59

Kysymys: Köynnösvehkan kiinnittäminen seinään

Huonekasvit

Hei!

Mistähän saisi hankittua "kukkanastoja", jotta saisin tuon nopeasti kasvavan köynnösvehkani kiertämään ruokahuoneen seinää?  Olen joskus nähnyt sellaisia muovisia, joissa on terävä metallinen piikki.  Nyt ei löydy mistään.  Voisitteko auttaa?  Kiitos!

 

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Pientarvikkeista ja kukkatarvikkeista pitäisi löytyä vihreällä muovilenkillä varustettua, köynnösten kiinnittämiseen tarkoitettuja nauloja; pitäisi löytyä miltei jokaisesta kukkatarvikkeita myyvästä liikkeestä? Myös valkoisella muovikoukulla olevia, johtojen kiinnittämiseen käytettäviä naulakiinnittimiä voi käyttää (niitä on eri kokoja) - niitä ainakin löytyy vähänkin isomman marketin tarvikehyllystä. Toki voit kysyä myös käyttäjiltämme vinkkejä Keskustelupalstalla. Lisää vaikkapa Vihersisustusketjuun uusi ketju ja kysy lukijoiltamme, mistä lähiseudullasi olisi näitä köynnösten kiinnittämiseen tarkoitettuja nauloja saatavilla.

Narsissi / Narcissus
Arvostele vastaus kysymykseen "Huonekasvit / Köynnösvehkan kiinnittäminen seinään":
Puutarha.net Vastaajat

Kommentoi:*


Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: