Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Huonekasvit aihealue Seuraava
pvm: 16.11.2012 16:39

Kysymys: Amatsoninlilja

Huonekasvit

Hei! Kuinka amatsoninliljaa tulisi hoitaa? Jostain syystä Kasvikortistossa amatsoninliljan hoito-ohje ei näy kokonaan vaikka mitä teksi...!

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Olethan varmasti ollut yrittäessäsi kirjautuneena palveluun? Ko. kortin toiminnasta ei ainakaan ole virheilmoituksia tullut. Amatsoninlilja on vanha huonekasvi, joka viihtyy kesät ulkona viileässä ja varjoisassa paikassa. Syksyllä se siirretään kohtalaisen valoisaan paikkaan (kasvi ei siedä suoraa paahdetta). Amatsoninlilja viihtyy ja kukkii parhaiten kasvaessaan ahtaassa ruukussa - ja saadessaan olla rauhassa. Kastellaan kerralla runsaasti ja annetaan kuivahtaa kasteluiden välillä. Lepokaudella lannoitus lopetetaan ja kastelu minimoidaan. Kasvi on myrkyllinen.

Kysymykseen/vastaukseen on liitetty lisäinformaatio linkki ->>
Arvostele vastaus kysymykseen "Huonekasvit / Amatsoninlilja":

Kommentoi:*


Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: