Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Hankkeen valmistelu aihealue Seuraava
pvm: 25.7.2012 23:38

Kysymys: Vesijohdon tolppa

Hankkeen valmistelu

Hei!
Mitä mahdollisuuksia olisi piilottaa kunnan vesijohdon merkkitolppaa? Voisiko sitä esim. upottaa? Sen paikan vaihtaminenhan tuskin onnistuu? =) tolppa sijaitsee pahasti keskellä pihaamme ja sen joutuu autolla kiertämään mennen tullen ja peruuttaessa varomaan. Noin 2000m2 tonttimme on suorakaiteen mallinen ja tie tulee pihaamme kapealta sivulta, tilaa ei siis hirveästi ole. Asumme haja-asutusalueella. Olisin erittäin kiitollinen vinkistä! =)
hoitsu
Kysymyksiä: 3 kpl

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Jos oikein ymmärrän, tolpan kohdalla on talosulku tai tolpassa on merkinnät talosulun etäisyydestä. Pyydettäessä vesilaitos voi tehdä tarvittavat etäisyysmerkinnät talon seinään asennettavaan laattaan ja tolppa voidaan poistaa. Tärkeintä on, että laattaan merkityt mitat ovat oikeat.

Arvostele vastaus kysymykseen "Hankkeen valmistelu / Vesijohdon tolppa":

Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: