Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Hankkeen valmistelu aihealue Seuraava
pvm: 30.1.2012 10:26

Kysymys: Ulko-oven tiivisteiden vaihtaminen

Hankkeen valmistelu

Voiko ulko-oven tiivisteet vaihtaa myös talvella, eli toisin sanoen tarttuuko liima kylmään ovenkarmiin tarpeeksi hyvin?

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Ulko-oven tiivisteen voi vaihtaa myös pakkasella. Tärkeintä on, että poistat vanhan tiivisteen liiman kunnolla ja puun pinta on kuiva. Voit tehostaa liiman tarttuvuutta lämmittämällä karmia esim. hiustenkuivaajalla. Tiivisteen pysyvyyttä voi parantaa lyömällä sen reunan läpi paperiniittejä.

Arvostele vastaus kysymykseen "Hankkeen valmistelu / Ulko-oven tiivisteiden vaihtaminen":

Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Norfolkinaraukaria paleltui
Hei! Minulla on (oli?) huonekuusi/Norfolkin araukaria huonekasvina, ostin sen marraskuun alussa Se pärjäsi kerrostaloasunnossa lasitetun parvekkeen oven ed...
Viherraitamatti kellastuttaa lehtiensä kärkiä
Hei, minulla on tällainen kasvi, luultavasti viherraitamatti. Se on ollut minulla jo useita vuosia.Kesällä se oli hoidossa noin viisi viikkoa, ja elokuussa...