Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Hankkeen valmistelu aihealue Seuraava
pvm: 15.5.2012 1:37

Kysymys: Sandwich-paneelin lisäeristäminen

Hankkeen valmistelu

Ostin kaksi 20" konttia joiden seinät on tehty ns sandwichpaneleista (muovipinnoitettu metalli-80mm EPS-muovipinnoitettu metalli). Miten tällaisen seinän lisäeristäminen tapahtuu parhaiten? Onko se paras tehdä sisä- vai ulkopuolelle, kun sandwichpaneleista ei kummaltakaan puolelta saa tuota muovipintaista alumiinilevyä irti?
Kysymyksiä: 2 kpl

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Periaatteessa eristyksen voi tehdä kummalle puolen tahansa, mutta ulkopuolen pinnoittaminen tulee todennäköisesti vähän kalliimmaksi, koska tarvitaan julkisivu. Liimaa uretaanivaahdolla kipsilevypinnoitteinen uretaanilevy sisäpuolen seinään.

Arvostele vastaus kysymykseen "Hankkeen valmistelu / Sandwich-paneelin lisäeristäminen":
Jäsenen Franz-Josef antama (14.3.2017 17:22) kommentti

Toimiiko samainen menetelmä myös toimisto käytössä olevassa rakennuksessa joka on pelti sandwich elementeistä? mites höyrynsulun limitys katosta seinälle? 
Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: