Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Hankkeen valmistelu aihealue Seuraava
pvm: 18.6.2012 9:37

Kysymys: pesuhuoneremontti

Hankkeen valmistelu

tarkoitus olisi aloittaa pesuhuone remontti ja lähinnä askarruttaa seinän levytys. Vanha pinnoite on muovimatto ja runko on todennäköisesti k600 pystyrunko jonka pinnassa jokin mdf tyyppinen levy, uudeksi pinnoitteeksi tulee laatta. isännöitsiän kanssa keskustelimme että runko jakoa ei tarvitse muuttaa jos levytys tehdään tuplalevytyksenä, mutta kysymys kuuluukin voiko vanhan levyn jättää alemmaksi levyksi(edellyttäen tietenkin että vanhassa levyssä ei ole home/kosteusvauriota), uudeksi levyksi tulee luja tai kaakeliluja.

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Koska vanhasta seinälevystä ei ole täyttä varmuutta eikä myöskään alla olevista mahdollisista vesivaurioista, suosittelen vanhan levyn poistamista. Jos kyse on mdf-levystä, se saattaa muodostaa liian tiiviin pinnan kipsilevyn alle. Seinään kannattaa laittaa kaksinkertainen kipsilevy, josta päällimmäinen on kova, ja sen päälle tehdään kunnollinen vesieristys.

Arvostele vastaus kysymykseen "Hankkeen valmistelu / pesuhuoneremontti":

Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: