Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Eristäminen aihealue Seuraava
pvm: 20.6.2013 13:44

Kysymys: Vesieristys ( vakuutusyhtiön hyväksymä)

Eristäminen

Minulle tuli uusi lämminvesivaraaja ulkovarastoon ( paritalo, osakeyhtiö) Ja tein itse vesieristykset sinne. Kattaako vakuutus jos tulee vesivahinko Kun olen itse tehnyt eristykset eikä ole eristyslupaa?

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Käsittääkseni vakuutusyhtiöllä ei ole suoranaista kantaa vesieristeen tekijästä. Jos vesieristetyssä huoneessa lämminvesivaraajan rikkoutumisen myötä aiheutuu vesivahinko, jossa kosteutta pääsee rakenteisiin vesieristeen taakse, täytyy vesieristeessä olla vika. Tällöin vakuutusyhtiö ei todennäköisesti korjaa rakenteiden korjausta, jos kysymyksessä on tekovirhe. Jos vesieriste on rikkoutunut myöhemmin, esimerkiksi rakenteiden painuman vuoksi, saattaa vakuutusyhtiö myöntää korvauksen. Tilanne on kuitenkin aina selvitettävä erikseen.

Arvostele vastaus kysymykseen "Eristäminen / Vesieristys ( vakuutusyhtiön hyväksymä)":

Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: