Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Eristäminen aihealue Seuraava
pvm: 30.7.2012 14:13

Kysymys: Ulkovaraston oven ja lattian eristäminen.

Eristäminen

Miten eristäisin varaston oven, jossa ei ole vanhoja eristeitä laisinkaan eikä myöskään paneeleita sisäpuolella? Vain ulkopuolella on paneelit. Olisiko siihen hyvä laittaa jokin levy eriste? Esim 50mm finfoamia tjms. Vai riittääkö pelkkä tuulensuoja + villa pitämään lämmön sisällä?

Mitenkäs lattia kannattaisi eristää. Tällä hetkellä betoni näkyy. Tuli purettua vanhat lastulevyt pois ja samalla heitin villat ja koolaukset pois. Olisiko hyvä ratkaisu laittaa betonin päälle spu anselmi eriste? Tarviiko kosteus suojan? Eristeen päälle vielä kipsilevy ja tämän päälle ylimääräiset laminaatit joita on jäänyt?

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Ulko-oven rungon väliin voi asentaa kivivillan ja sisäpuolelle höyrysulun sekä vanerin. Eristeenä voi käyttää myös uretaanilevyä, joka vaahdotetaan kiinni runkoon. Jos betonilaatta on kunnossa, sen päälle voi asentaa uretaanilevyn ja kipsilevyt. eriste vaahdotetaan huolella kiinni rakenteisiin.

Arvostele vastaus kysymykseen "Eristäminen / Ulkovaraston oven ja lattian eristäminen.":

Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Norfolkinaraukaria paleltui
Hei! Minulla on (oli?) huonekuusi/Norfolkin araukaria huonekasvina, ostin sen marraskuun alussa Se pärjäsi kerrostaloasunnossa lasitetun parvekkeen oven ed...