Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Eristäminen aihealue Seuraava
pvm: 25.9.2015 10:6

Kysymys: lisä eristäminen

Eristäminen

Moi

Ajatuksena laittaa 50mm lisä eristys sisä puolelle ja samalla vaihtaa vanhat lastulevyt gyproc levyyn,täman hetkinen eriste on 100mm keltaista villaa , talo on puutalon paketti vuodelta 1965 mitä kaikkea pitää ottaa huomioon.

Kysymyksiä: 4 kpl

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Lastulevyjen alla on höyrysulkumuovi tai ilmasulkupaperi. Jos ja kun vanha lämmöneriste on mustunut, niin kannattaa sekin vaihtaa uuteen. Ei kuitenkaan ole välttämätönta. Lastulevyn alla oleva paperi tai muovi on välttämätöntä poistaa ja laittaa uusi höyrysulkumuovi 0,20 lisälämmöeristeen ja kisoniittilevyn väliin tiiviisti saumat teipaten.  Myös sähkörasioiden ympäristö ja ja muut läpimenot on tiivistettävä teipaten. Kipsilevyn asennuksen jälkeen tehdään maalaus ja muut viimestelytyöt.

Narsissi / Narcissus
Arvostele vastaus kysymykseen "Eristäminen / lisä eristäminen":
Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: