Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Eristäminen aihealue Seuraava
pvm: 3.12.2012 9:19

Kysymys: Liitoskohdan eristäminen

Eristäminen

Heips,
tehdessäni noin pari vuotta sitten 60-luvun taloomme aika mittavan remontin sekä laajennus osan.
Nyt kysyisinkin että seinän eristys josta uusi osa lähti laajenemaan on puru täytteinen,josta varmaankin valui purua remontin yhteydessä pois vähäinen määrä,tuntuu nyt että vintin puolelta hohkaa kylmää sisäpuolelle katon rajasta.
Vintille puhallettiin kyllä uutta eristystä riittävä kerros,mutta olisko näin että sinne seinän rakoon puhallusvillaa ei mennyt ja näin ollen sinne jäi tyhjätilaa??
Olen ajatellut nyt "survoa" sinne seinän rakoon vintin kautta yläpuolelta Ekovilla Purua (valmista,ilman puhalluskonetta),määrä on kuitenkin suhteellisen pieni,teenkö oikean ratkaisun??
Vai olisiko jollain parempia ehdotuksia?
Kysymyksiä: 16 kpl

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Korjauksen yhteydessä on voinut pudota puruja pois muualtakin kuin seinän yläosasta. Suosittelen teettämään rakennukseen lämpökuvauksen, jolloin näet kaikkien seinien eristyksen epäkohdat. Jos epäilet nimenomaan mainitsemaasi kohtaa, se kannattaa täyttää ennen kuvausta.

Arvostele vastaus kysymykseen "Eristäminen / Liitoskohdan eristäminen":

Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: