Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Eristäminen aihealue Seuraava
pvm: 11.6.2013 11:31

Kysymys: kastuneet villat

Eristäminen

avasin muutamasta kohtaa tasakatosta huopaa ja laudoitusta ja vaihtelin pilalle meneet puut ja villat jonka jälkeen laitoin peitteet mielestäni kohtalaisesti suojaksi...ensimmäinen sade ja vettä rupesi tulemaan tipoittain muutamasta kohtaa sisälle näistä avatuista kohdista.villan ja katon välissä hyvä tuuletus..kysymys kuuluu-tarvitseeko pari kertaa kastuneet uudet villat repiä pois ja vaihtaa/kuivattaa.?..huopamies tulossa viikon päästä joten vasta sitten vuodot ainaki*n loppuu toivottavasti kokonaan-kiitos etukäteen vastauksista!

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Kun yläpohja pääsee tuulettumaan kunnolla, ei vähän kastuneita villoja kannata vaihtaa. Ne kuivuvat hyvin nopeasti kesän aikana.

Arvostele vastaus kysymykseen "Eristäminen / kastuneet villat":

Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: