GreenCare – ja kasvin on hyvä kasvaa

Bernerin monipuolisen GreenCare-tuoteperheen avulla autat kasvejasi voimaan hyvin ja kukoistamaan Suomen vaihtelevissa oloissa. Berner on suomalainen perheyhtiö, jolla on pitkä kokemus suomalaisesta puutarhanhoidosta. Bernerin GreenCare-tuotteissa asiantuntijuus yhdistyy helppoihin ratkaisuihin. Tuotteiden valintaa helpottavat pakkausten raikkaat ilmeet, tunnistat GreenCaren lila-valkoisista pakkauksista.
Pörriäisten kukkaseos on uutuustuote, jota kylvämällä voi helposti lisätä kotipihan monimuotoisuutta ja tarjota pölyttäjille kukista ruokaa nurmikon seassa tai pihan reuna-alueilla.
Toinen uutuus on GreenCare Maatilan Aito -sarja, johon kuuluu hevosten, lehmien ja kanojen lantaa hyödyntävä kompostimulta sekä lannoitustuotteita. Kaikki lanta tulee nimetyiltä kotimaisilta maatiloilta, joilla on tehty hyvinvointiauditointi varmistamaan eläinten hyvinvointi (WQ-sertifikaatti).
GreenCaren tuotteissa on kaikkea sopivasti ja niistä hyötyvät sekä maaperä että kasvit. GreenCare -tuotteita saat hyvin varustetuista, puutarhatarvikkeita myyvistä liikkeistä.