Työmaa-WC tontille rakennusajaksi

Oletko aloittamassa pientalon tai mökin rakentamista? Olethan huolehtinut, että rakentajien käytössä on asianmukaiset, ympäristölain velvoittamat wc-tilat? Rakennushankkeen aikana tontilla työskenteleville on järjestettävä mahdollisuus käydä wc:ssä. Kun työmaalla on tähän tarkoituksen mukaiset tilat, eivät työt keskeydy erikseen wc-käyntien vuoksi. Vuokra-wc säästää työvoimakustannuksia varsinkin silloin, kun työstä maksetaan korvausta. Tilaamalla Työmaa-wc:n säästyy siis huomattavasti aikaa ja rahaa — lisäksi teet ympäristöystävällisen ratkaisun. Myös ympäristö- ja työsuojelulaki vaatii, että rakennustyömaalla on oltava wc siellä työskenteleville henkilöille. Työmaa-wc:n voi tilata kätevästi netistä. Wc kuljetetaan työmaalle sopimuksen mukaan ja haetaan pois, kun sille ei enää ole tarvetta. Kun wc on tyhjennyksen tarpeessa, tullaan se tyhjentämään ja siistimään. Wc on käyttövalmis asetettuna tasaiselle alustalle, on käyttökunnossa ympäri vuoden, eikä tarvitse erityistä kunnossapitoa. Nyt saat tilattua vuokra-WC:n tontille edullisesti! Ilmoita tilauksen yhteydessä koodi: RA17


Kätevä ratkaisu rakennuspaikalle

Pikkula-wc sisätiloihin

Pikkula-wc on täydellinen ratkaisu esimerkiksi kylpyhuoneremontin ajaksi. Hajuton Pikkula on helppo sijoittaa asuin- tai työtiloihin asukkaan tai työmiesten käyttöön. Pikkulaa voidaan käyttää kuin tavallistakin wc-istuinta, mutta se ei tarvitse sähköä, juoksevaa vettä tai viemäriä.

Katso lisää

Katso myös muuta aiheeseen liittyvää


Kysyttävää tämän sivun tuotteista

Jäikö jokin askarruttamaan tämän sivun tuotteesta tai palvelusta? Jätä kysymys viereiseen laatikkoon, vastaajana toimii yrityksen asiantuntija.

Jättääksesi kysymyksen sinun tulee olla Rakentaja.fi -jäsen sekä olla kirjautunut palveluun. Jäseneksi liittyminen ilmaista. Liity jäseneksi tästä.

TUTUSTU MYÖS